dimarts, 14 de setembre del 2010

Volem una Audiència Pública per parlar de les obres del TAV a Girona!


Des que van començar les obres del TAV a Girona, l'incompliment dels compromisos, els retards en els terminis, la manca d'informació i les molèsties per als veïns i el conjunt de la ciutadania gironina no han deixat d'augmentar. I tot això està provocant un impacte negatiu a la ciutat: tanquen comerços, els problemes de mobilitat són constants, i la qualitat de vida dels veïns afectats ha anat disminuint progressivament.

Ha arribat el moment d'exigir a l'Ajuntament de Girona que s'expliqui públicament i adquireixi compromisos per tal de superar aquesta situació. Per això, volem que en el termini d'un mes l'Ajuntament convoqui una Audiència Pública on els veïns afectats, equip de govern, ciutadania, i entitats polítiques i ciutadanes puguem debatre aquest assumpte i trobar-hi una solució.

Si durant aquest període l'equip de govern no s'avé a convocar-la, iniciarem la recollida de signatures per tal que de presentar una iniciativa formal, i aconseguir que l'Audiència Pública se celebri. T'hi apuntes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada