dijous, 23 de desembre del 2010

Presentades les signatures

Avui, dijous 23 de desembre, hem presentat les 1072 signatures que hem recollit per demanar que es convoqui l'Audiència Pública sobre les obres del TAV a Girona. En la petició que hem formalitzat es proposa que l'acte se celebri el proper dijous 20 de gener a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona, i que sigui retransmès en directe a través dels mitjans de comunicació locals.

Les entitats que donen suport a la iniciativa són les associacions de veïns Devesa-Güell, Sant Narcís i Santa Eugènia, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), el Casal Independentista El Forn, el Centre Social La Màquia, la Federació d'Associacions de Veïns de Girona, la Fundació SER.GI, Mosqueig Col·lectiu, Mou-te en Bici i la Plataforma TAV-Girona.

Durant els propers dies habilitarem els mecanismes participatius per tal que totes les ciutadanes, ciutadans o entitats que ho vulguin puguin fer les seves aportacions i demandes de cares a l'Audiència Pública. Així, les entitats impulsores de la campanya fem una crida a la ciutadania i el teixit associatiu gironí a sumar-se a aquesta iniciativa i a participar d'aquest debat ciutadà que volem que es dugui a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada